Pronat

Pronë e re për shitje

Apartament per Shitje ne Rrugen e Durresit

Apartament 2+1 per shitje ne qender te Tiranes. Me akses nga te gjitha rruget kryesore te kryeqytetit, Pjesa me atraktive e ketij apartamenti eshte vendndodhja e tij. I vendosur ne katin e 8-te te nje ...

Apartament 130m2 ID: 5585 Agent : Keli Gjikondi
200000 €/Total Shitje
Pronë e re për qira

Apartament 2+ 1 per Qera ne Rrugen e Durresit

Apartament per qera ne qender te Tiranes. Me akses ne te gjitha rruget me te njohura ne kryeqytet, ky apartament ndodhet ne katin e pare te nje ndertese ekzistuese. Ai eshte i mire organizuar me dy dh ...

Apartament 70m2 ID: 5582 Agent : Keli Gjikondi
450 €/Muaj Qira
Pronë e re për qira

Apartament me Qera ne Zonen e Komunes se Parisit

Apartament 2 + 1 me qera ne nje nga zonat me te kerkuara dhe nje nga lagjet me te sigurta dhe te qeta te Tiranes. Vendndodhja e tij ndodhet mjaft afer liqenit artificial dhe zones se Bllokut. Ky apart ...

Apartament 98m2 ID: 5566 Agent : Keli Gjikondi
550 €/Muaj Qira
Pronë e re për shitje

Gazoniere per Shitje prane Zones se Oxhakut

Gazoniere per shitje ne rrugen Xhenfize Keko prane zones se Oxhakut. Ndodhet shume prane Shkolles se Bashkuar. I vendosur ne katin e 2-te te nje ndertese e cila pritet te perfundoje ne Prill te 2021. ...

Apartament 59m2 ID: 5554 Agent : Keli Gjikondi
52000 €/Total Shitje
Pronë e re për shitje

Apartament 2+1 per Shitje prane Rruges se Kosovarve

Apartament per shitje ne nje nga zonat me te kerkuara prane liqenit artificial te Tiranes. I ndodhur në katin e 6-të të një ndërtese relativisht të re, ky apartament është mjaft i gjerë dhe i mirë org ...

Apartament 90m2 ID: 5551 Agent : Keli Gjikondi
120000 €/Total Shitje
Pronë e re për shitje

Apartament 1+1 per Shitje prane Zones se Oxhakut

Apartament per shitje ne rrugen Xhenfize Keko prane zones se Oxhakut. Ndodhet shume prane Shkolles se Bashkuar. I vendosur ne katin e 2-te te nje ndertese e cila pritet te perfundoje ne Prill te 2021. ...

Apartament 77m2 ID: 5548 Agent : Keli Gjikondi
66550 €/Total Shitje
Pronë e re për shitje

Apartament per Shitje prane Zones se Oxhakut

Apartament per shitje ne rrugen Xhenfize Keko prane zones se Oxhakut. Ndodhet shume prane Shkolles se Bashkuar. I vendosur ne katin e 3-te te nje ndertese e cila pritet te perfundoje ne Prill te 2021. ...

Apartament 82m2 ID: 5547 Agent : Keli Gjikondi
70380 €/Total Shitje
Pronë e re për shitje

Apartament 1+1 prane Zones se Oxhakut

Apartament per shitje ne rrugen Xhenfize Keko prane zones se Oxhakut. Ndodhet shume prane Shkolles se Bashkuar. I vendosur ne katin e 4-te te nje ndertese e cila pritet te perfundoje ne Prill te 2021. ...

Apartament 74m2 ID: 5545 Agent : Keli Gjikondi
72350 €/Total Shitje
Pronë e re për shitje

Apartament 1+1 Prane Zones se Oxhakut

Apartament per shitje ne rrugen Xhenfize Keko prane zones se Oxhakut. Ndodhet shume prane Shkolles se Bashkuar. I vendosur ne katin e 5-te te nje ndertese e cila pritet te perfundoje ne Prill te 2021. ...

Apartament 84m2 ID: 5544 Agent : Keli Gjikondi
72350 €/Total Shitje