Zbuloni Investime të Jashtëzakonshme në Pasuri të Paluajtshme

Resortet dhe Pronat të Zgjedhura me Kujdes, që Ofrojnë Potencial të Jashtëzakonshëm për Rritje

The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency

Folie Village

Folie Village, i projektuar nga Grupi i njohur Oppenheim, eshte nje projekt i jashtezakonshem i pasurise se patundshme i vendosur ne gjysmehen e Jales, ne bregun e jugut te Shqiperise. Ky zhvillim luksoz perzihet me dizajnin modern me trashegimine arkitektonike lokale, duke ofruar vila private, apartamente ne bregdet, hapesira komerciale dhe sherbime te nivelit te larte sic jane spa boterore, palester, cati ekskluzive dhe klub bregdeti i gjalle. I frymezuar nga ekologjite e pasura te fshatrave fqinje Vuno dhe Dhermi, ky projekt, i cili pritet te hapet ne 2026, premton te jete nje gur i vecante largimi ne Mesdhe, i integruar harmonikisht me rrethinat natyrore.
Kontakto