Toke per shitje tek Parku Liqenit

Liqeni Artificial , Tirane

2000 m2
EUR 700,000 EUR 350/m2
Në shitje

Informacion

ID
2900
Kategoria e Pronës
Tokë
Tipi i Pronës
Tokë Ndërtimore
Lloji
Shitje
Çmimi
EUR 700,000
Sipërfaqja
2000 m2
Çmimi /m2
EUR 350

Përshkrimi

Shitet toke 2000 m2 tek Parku Liqenit. Toke are me certifikate pronesie. E pershtatshme per ndertim me intensitet ndertimi 0.6. Per me shume informacion mbi token dhe mundesite qe ofron na kontaktoni.

Adresa

Rruga
Liqeni Artificial
Qyteti
Tirane
Shteti
Albania

Pamja

Qyteti
Liqeni
Parku
Rruga

Planimetria

Eksploro zonën

Payment Calculator

€ 11,277
Ne Muaj