Toke dhe ndertim per shitje ne Peze e Madhe

Peze , Tirane

11400 m2
Pyet Per Cmimin
Me Qera

Informacion

ID
3194
Kategoria e Pronës
Tokë
Tipi i Pronës
Tokë Ndërtimore
Lloji
Me qera
Çmimi
Pyet Per Cmimin
Sipërfaqja
11400 m2

Përshkrimi

Ne zonen e Pezes, eshte per shitje nje toke me siperfaqe totale 11.400 m2. Toka ndahet ne dy siperfaqe nga perroi i Pezes duke krijuar 2 siperfaqe prej 2800 m2 dhe 8600 m2. Ne siperfaqen prej 8600 m2, shtrihet nje godine 2 kateshe me siperfaqe gjurme 360 m2. Toka eshte e pasurise are/truall dhe posedon dokumentacion pronesie. E pershtatshme per ndertim.

Adresa

Rruga
Peze
Qyteti
Tirane
Shteti
Albania

Pamja

Kodra
Parku
Rruga

Planimetria

Eksploro zonën