Toke per shitje ne Peze

Peze Helmes , Tirane

22268 m2
Pyet Per Cmimin
Në shitje

Informacion

ID
3195
Kategoria e Pronës
Tokë
Tipi i Pronës
Tokë Bujqësore
Lloji
Shitje
Çmimi
Pyet Per Cmimin
Sipërfaqja
22268 m2
Çmimi /m2
EUR 47

Përshkrimi

Toke per shitje me siperfaqe deri ne 25.000 - 35.000 m2. Toka ndodhet buze rruge kryesore dhe shkon deri prane lumit.Toka shitet e gjitha ose e ndare. Posedon certifikate pronesie dhe eshte e pershtatshme per ndertim.

Adresa

Rruga
Peze Helmes
Qyteti
Tirane
Shteti
Albania

Pamja

Kodra
Parku
Deti

Planimetria

Eksploro zonën