Toke 1170m2 ne shitje ne Qeparo!

Qeparo , Qeparo

1170 m2
EUR 128,000
Në shitje

Informacion

ID
3486
Kategoria e Pronës
Tokë
Tipi i Pronës
Toke Pyjore
Lloji
Shitje
Çmimi
EUR 128,000
Sipërfaqja
1170 m2

Përshkrimi

Toke 1170m2 ne shitje ne Qeparo, ndodhet në një vendndodhje ideale. Toka paraqet një mundësi të shkëlqyer për zhvillimin e projekteve të ndryshme. Me një potencial të lartë për zhvillim , toka është ideale për ndërtimin e projekteve ambicioze. Me vendndodhje në një zonë kaq premtuese, e bën atë zgjedhjen e përsosur për investitorët që kërkojnë të kombinojnë qasjen strategjike dhe vlerën afatgjatë.Per me shume informacione ose nje vizite na kontaktoni!

Adresa

Rruga
Qeparo
Qyteti
Qeparo
Shteti
Albania

Pamja

Toke Pyjore
Kodra
Mali
Deti
Rruga

Planimetria

Eksploro zonën

Payment Calculator

€ 11,277
Ne Muaj