Toke ne shitje 21000m2 ne Picallë

Picalle , Tirane

21000 m2
EUR 1,100,000
Në shitje

Informacion

ID
3653
Kategoria e Pronës
Tokë
Tipi i Pronës
Tokë Bujqësore
Lloji
Shitje
Çmimi
EUR 1,100,000
Sipërfaqja
21000 m2

Përshkrimi

Toke ne shitje 21000m2 ne Picallë, zgjidhje e përsosur për ata që kërkojnë të investojnë për të ardhmen. Kjo pronë është në një vend strategjik, e cila do ketë së shpejti, të lehtë lidhjen direkte Tiranë - Unazë e Re. Me një potencial të lartë për zhvillim , toka është ideale për ndërtimin e projekteve ambicioze, qoftë vilave luksoze ose ndërtime biznesi. Me vendndodhje në një zonë kaq premtuese, e bën atë zgjedhjen e përsosur për investitorët që kërkojnë të kombinojnë qasjen strategjike dhe vlerën afatgjatë. Për më shumë inforacion na kontaktoni!

Adresa

Rruga
Picalle
Qyteti
Tirane
Shteti
Albania

Pamja

Toke Pyjore
Kodra
Mali

Planimetria

Eksploro zonën

Payment Calculator

€ 11,277
Ne Muaj