Zbuloni Investime të Jashtëzakonshme në Pasuri të Paluajtshme

Resortet dhe Pronat të Zgjedhura me Kujdes, që Ofrojnë Potencial të Jashtëzakonshëm për Rritje

The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency

San Nicolas Complex

San Nicolas: Destinacioni premier turistik dhe rekreativ qe cakton standarde te reja te luksit dhe sigurise ne Shqiperi dhe rajon. Ky projekt inovativ perputhet mrekullisht dizajnin e modern me bukurine qetesuese te natyres mesdhetare. Duke ofruar nje game zgjedhjesh rezidenciale, perfshire villa dhe apartamente te vendosura ne mes te gjelberimit e zones, kompleksi ofron lehtesi qasjeje ne facilitetet dhe sherbimet themelore. Vendosur ne vendin pitoresk Dhermi-Palase ne bregun magjepses te jugut, San Nicolas mburret me nje nga plazhet me frymezuese ne Rivieren Ioniane. Me pozicionin e tij strategjik si nje porte midis Ballkanit, Evropes Perendimore dhe Lindore, kjo destinacion i lehtesise qasje çuditeron vizitoret me panoramen natyrore te mahnitshme dhe lidhje te shkelqyera me qendrat urbane te tjera permes rrjetit te mire te rrugeve.
Kontakto